Domov > Sistemske strani >

Piškotki

Deli

  • Kopiraj
  • Facebook
  • Messenger
  • Mail
  • Twitter

Upravljavec te spletne strani je:
Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad
Bleiweisova cesta 30
1000 Ljubljana

O piškotkih

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na napravo uporabnika med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in izboljšati uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Nekateri piškotki, ki jih uporablja Eko sklad, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v napravi uporabnika določeno obdobje tudi, ko ta našo spletno stran zapusti. Z začasnimi piškotki Eko sklad meri število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hrani kontaktne podatke za kasnejše obiske na teh spletnih straneh, tako da prijava s strani istega uporabnika naslednjič ni več potrebna. Eko sklad uporablja tudi shranjene piškotke, ki izvirajo iz drugih spletnih mest: to so piškotki družbe Youtube, ki omogočajo, da se lahko na spletnih straneh Eko sklada ogleda določene video vsebine, oglaševalski piškotki ter piškotki Google Analytics, s katerimi se ugotavlja, kako se uporabniki premikajo po spletnih straneh, katere vsebine jih zanimajo in kako dolgo je trajal obisk spletne strani Eko sklada. Na podlagi tega Eko sklad lahko prilagaja in ureja vsebino spletne strani, skladno s potrebami obiskovalcev.

Podatke, ki se zberejo prek piškotkov, Eko sklad obdeluje izključno za statistične namene, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani in obveščanje o izdelkih, a le tako, da ni možno ugotoviti identitete uporabnika.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov lahko uporabnik kadarkoli zavrne. V primeru zavrnitve piškotka se lahko spremeni nastavitev brskalnika, ki je v uporabi. Več podatkov o zavrnitvi piškotkov je na voljo na spletni strani www.aboutcookies.org.

Uporaba piškotkov

Ime podjetja Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad
Skrajšano ime Eko sklad, j.s.
Naslov Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana
Telefon 01/ 241 48 20
Spletna stran www.ekosklad.si
Vršilka dolžnosti direktorice mag. Mojca Vendramin
Pravna oblika Javni sklad
Ustanovitelj in lastnik Republika Slovenija
Bilančna vsota na dan 31.12.2016 285.452.853 EUR
Matična številka 5854067000
Klasifikacija dejavnosti 84.110
Davčna številka 10677798
Zavezanec za DDV NE

Deli

  • Kopiraj
  • Facebook
  • Messenger
  • Mail
  • Twitter

Prijavite se
na e-novice

Ne zamudite novih razpisov in uporabnih informacij za vaše naložbe.

Zanima me vsebina za:

Uporaba in varovanje podatkov

Dejstva
o Eko skladu

30%

vrednosti naložbe v
povprečju krije spodbuda

90%

prijavljenih projektov dobi
finančno spodbudo

vse leto

so na voljo subvencije
in krediti